UPPTÄCK INNOVATIONEN OCH KÖRGLÄDJEN HOS NISSAN-FAMILJEN

TUFF & SMART
SPARA 34.500 KR! – NAVARA 2.3 DCI 190 HK 7AT TEKNA
En attraktiv kampanjversion av Navara modellår 18
Navara Double Cab 2.3 dCi 190 hk 7AT 4×4 Tekna – 289.990 kr exkl. moms (ord. pris 324.465 kr) (från 3.800 kr/mån)

Leasing från 2.890 kr/mån**


Nissan navara gustavsberg.

LÅNGFÄRDSBILEN
Exteriört är det en 4×4-pickup, men interiört påminner Nissan NAVARA mer om en personbil i premiumklassen. Ta en titt på den ergonomiskt utformade instrumentpanelen och de högklassiga materialen. Koppla av i de fantastiska stolarna med svankstöd, ställ in den automatiska klimatanläggningen med 2 zoner och njut av komforten som den nya 5 länkade spiralfjädrade bakaxeln ger. Nissan NAVARA är inte bara är en slitvarg i arbetet – den är även en dröm att köra på fritiden.

IMPONERANDE DRAGKRAFT
Självklart kan du ta med båten! Du har rejält med dragkraft i NAVARA. För det första har du ett starkt ramchassi och för det andra har du ett bromssystem som klarar påfrestningen. Addera en motor som har tillräckligt med hästkrafter och ett högt vridmoment så är du redo att ta rejält med vikt på släpet. Samtliga versioner av NAVARA har en dragkapacitet på 3,5 ton.

Nissan navara interior.

LAGRA, GÖM, LÅS
En genomtänkt och flexibel interiör med massor av smarta förvaringsutrymmen – både för jobbet och fritiden. Du kan lägga prylar under sittdynan bak, i dörrfickorna, i det stora handskfacket samt i den rymliga mittkonsolen. Törstig? Du hittar mugghållare bredvid framstolarna och i dörrfickorna både fram och bak.

ÅK 1:A KLASS VARJE DAG I Nissan NAVARA
I Nissan NAVARA upplever du hög komfort och överraskande gott om utrymme oavsett
var du sitter i bilen. Fram sitter du bekvämt och avslappnat även under långa resor tack vare «Zero Gravity-stolarna», som fördelar sitttrycket över en större yta av kroppen och därmed förbättrar blodflödet. Klimatanläggningen med dubbla zoner medger att du och dina passagerare kan ställa in den temperatur som passar var och en bäst. Ni kan styra luften dit ni vill via luftutsläppen – även passagerarna i baksätet har egna luftutsläpp.

Nissan Navara Nacka.

STANDARDUTRUSTNING (URVAL)
– 2.3 dCi 190 hk, 7-stegad automat och 4-hjulsdrift
– 5 år/160 000 km nybilsgaranti
– Dragkoppling, max. släpvagnsvikt 3.500 kg
– 18” lättmetallfälgar
– LED-strålkastare
– Takrails
– Glastak – elektriskt öppningsbart (manuell jalusi)
– Sidofotsteg
– 5 sittplatser
– Läderklädsel och 8-vägs eljusterbar förarstol
– NissanConnect 2.0 navigationssystem med 7”pekskärm
– AVM – Around View Monitor inkl. backkamera
– Parkeringssensorer bak
– Bluetooth för handsfree telefon och audio streaming
– iKey – nyckelfritt låssystem och startknapp för motorn
– ACC – klimatanläggning
– Farthållare och hastighetsbegränsare
– Frontkollisionsvarning & autobroms
– Diffspärr bak med inkopplingsknapp
– System för Hjälp vid start i backe & vid utförskörning
– 7 krockkuddar inkl. för knän på förarplats
– ESP, ABS med EDB, ISOFIX mm.

Nissan Navara bränsleförbrukning NECD blandad körning l/100 km 6,3-6,9. CO2-utsläpp g/km: 167-183. Samtliga summor är exklusive moms. *Finansiering via Nissan Finans: 3,95 % ränta (rörlig), 20 % kontant, 36 mån, 40 % RV. Effektiv ränta 4,48 % (exkl. uppstarts- och aviavgift). Sedvanlig kreditprövning sker. **Finansiell leasing via Nissan Finans 36 mån, restvärde 40 %, 1:a förhöjd hyra: 30 %, rörlig ränta (mars 2019). Leasingavgift exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Erbjudandet gäller fram till 30.06.2019 och går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter. Med reservation för eventuella ändringar och felskrivningar.  

Back to top
Ring oss